top of page

Kaarten kopen

Poster: Het is best leuk...

00005
€9,50
Op voorraad
1
Productgegevens
Ben jij het zat om als horecamedewerker te dealen met onvoorspelbare gasten?
Wil je een vleugje humor toevoegen aan die momenten waarop je denkt: Waarom doen gasten dit? Dan is de "Het is best leuk dat..." poster van Trainmark de perfecte toevoeging aan jouw werkruimte!
Deze poster vat op luchtige wijze de meest herkenbare uitdagingen samen waarmee horecamedewerkers dagelijks te maken hebben. Met de titel "Het is best leuk dat..." en daarbij de hilarische opsomming eronder, brengt deze poster een glimlach op je gezicht, zelfs tijdens de meest uitdagende momenten in de bediening.
Opsomming op de poster:
Dat gasten meedraaien met de zon: Een ode aan de gasten die altijd proberen de perfecte zonnestraal te vinden, zelfs als dat betekent dat ze hun stoel om de paar minuten verplaatsen.
Dat gasten ons terras verbouwen: Een knipoog naar die creatieve gasten die het terras als hun persoonlijke verbouwingsproject beschouwen.
Dat gasten aan vieze tafels gaan zitten: Omdat schone tafels blijkbaar minder aantrekkelijk zijn dan de mysterieuze aantrekkingskracht van een vies exemplaar.
...en nog veel meer hilarische situaties!
Maar wat deze poster echt speciaal maakt, is de boodschap aan de onderkant: "En het wordt nog leuker als IK er wat aan kan doen door PROACTIEF te zijn!" Dit herinnert je eraan dat je als horecamedewerker de touwtjes in handen hebt en met een proactieve houding de gastervaring kunt verbeteren.

Voeg een vleugje luchtigheid toe aan je werkomgeving en deel een knipoog met je collega's. De "Het is best leuk dat..." poster is niet alleen een decoratieve toevoeging, maar ook een bron van positiviteit in de wereld van de horeca.

De "Het is best leuk dat..." poster is gedrukt op A1 formaat*, in levendige kleuren, op stevig 200 grams satijn (wit) papier. Hierdoor blijft de kwaliteit van de poster behouden, zelfs in de meest levendige omgevingen.

*Afmetingen: A1 (84,1 x 59,4 cm)

Bestel de poster nu en maak je werkdag een stukje lichter!

Bewaar dit product voor later

Verkoopvoorwaarden tickets

Bestelde tickets kunnen niet worden geannuleerd. Als je onverhoopt niet naar de voorstelling kan komen, zoeken we samen naar een nieuwe voorstelling zolang er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn. Bij verplaatsen of annuleren van evenementen vanuit Trainmark, wordt het geld voor de tickets teruggestort of blijven deze geldig voor een andere show. 

Bij het aanschaffen van de tickets ga je automatisch akkoord met het feit dat tijdens het evenement mogelijk foto's en video-opnamen worden gemaakt. Deze beeldmaterialen kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden, inclusief maar niet beperkt tot publicatie op onze website, sociale media of andere marketingmaterialen. We waarderen je begrip en medewerking in dit opzicht.

bottom of page