top of page

Kaarten kopen

PIMP theatershow voor Bo in Baarn - woensdag 8 februari 2023

00042
€15,00 of meer
Wilt u extra geld doneren aan de stichting voor Bo? Dat kan! U kunt zelf aangeven hoeveel u bereid bent te betalen per kaart.
Op voorraad
1
Productgegevens
De PIMP Theatershow voor Stichting voor Bo!
Speciaal voor Stichting voor Bo organiseren wij op woensdag 8 februari de PIMP Theatershow in Theater de Speeldoos in Baarn.

Binnenloop 19:00, Aanvang 19:45 uur - Theater de Speeldoos Baarn

(Rembrandtlaan 35, Baarn)

Een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid en service. Over geven en nemen, maar vooral ook over positiviteit, geluk en zonneschijn. Bo heeft CLN2, een zeldzame ongeneeslijke stofwisselingsziekte, ook wel 'kinderdementie' genoemd. Met jouw hulp geven wij kindjes zoals Bo een zo mooi mogelijk leven en voor de toekomst hoop op genezing. Alle opbrengsten van deze avond gaan namelijk naar de stichting voor Bo.
Dus wil jij Bo en de andere kindjes met de ziekte CLN2 steunen? En daarbij ook nog eens een onvergetelijke avond beleven? Twijfel dan niet en bestel kaarten! Hopelijk zien we jou en al jouw vrienden, familie en kennissen op woensdag 8 februari! Iedereen is welkom!
Wil je doneren? Of meer informatie over de stichting en CLN2? Kijk dan op https://www.stichtingvoorbo.nl/


Bewaar dit product voor later

Verkoopvoorwaarden tickets

Bestelde tickets kunnen niet worden geannuleerd. Als je onverhoopt niet naar de voorstelling kan komen, zoeken we samen naar een nieuwe voorstelling zolang er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn. Bij verplaatsen of annuleren van evenementen vanuit Trainmark, wordt het geld voor de tickets teruggestort.

bottom of page