top of page

de show

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. 

theatershow

Bereid je voor op een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet. De PIMP theatershow bezorgd je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, samenwerken, optimisme en service. 

Of je nu in de horeca, retail of zorg actief bent, deze sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een lieve aanraking van een patiënt en een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt.

confrontainment

Nu wijdt Milo er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van twee uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd

agenda 20236 november 2023
13 november 2023
20 november 2023
27 november 2023
11 decmber 2023


 

Amsterdam
T.B.A
Delft
Oisterwijk

T.B.A.

 Het Scheepvaartmuseum
T.B.A.
Hal 015
Tiliander 
T.BA. 

AGENDA 2023

agenda 20223 oktober 2022
4 oktober 2022
10 oktober 2022
11 oktober 2022
17 oktober 2022
24 oktober 2022


 

Voorburg
Woerden
Etten-Leur
Wageningen
Maastricht
Amsterdam


 Theater Ludens
Theater het Klooster
De Nobelaer
Theater Junushoff
Kumulus
Het Zonnehuis

 

Instagram feed
The man on stage
natasjafotografeert-2316.jpg
the man on stage
Milo Berlijn, showmaster

Je hebt sprekers die hun presentatie dermate voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Goed, maar niet verrassend. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke een spiegel voorhouden, risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. Geen presentatie is hetzelfde.

impressie

Telefoon

Email

Volg ons op Social Media

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page