top of page

de show

De PIMP Theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldend de do’s en don’ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van vakman Milo Berlijn. 

theatershow

Bereid je voor op een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet. De PIMP theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, samenwerken, optimisme en service. 

Of je nu in de horeca, retail of zorg actief bent, deze sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een lieve aanraking van een patiënt en een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt.

Theatershow PIMP

confrontainment

Nu wijdt Milo er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van 1,5 uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd

agenda 202412 februari 2024
26 februari 2024
4 maart 2024
5 maart 2024
11 maart 2024
12 maart 2024

 

Heerenveen
Heythuysen
Groningen
Utrecht
Deventer

AlkmaarAbe Lenstra Stadion
De Bombardon
Stadion Euroborg
Podium Hoge Woerd
Theater Mimik
De Baan 

 

AGENDA 2023
Instagram feed
Milo Berlijn
the man on stage
Milo Berlijn, showmaster

Je hebt sprekers die hun presentatie dermate voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Goed, maar niet verrassend. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke een spiegel voorhouden, risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. Geen presentatie is hetzelfde.

The man on stage

Telefoon

Email

Volg ons op Social Media

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
impressie
bottom of page